EO 8000 ENERGO
3-GLAS FÖNSTER SOM TÄCKER ALLA BEHOV
Vi ersätter stål med plast och klistrar in glaset i vingen. Det varmaste fönstret i den modernaste versionen. Som standard är fönster tillverkade baserade på Energeto 8000-systemet i V-Perfect-teknik.
Specification
 • "A" klassprofil,
 • 6-kammarkonstruktion,
 • Byggdjup 85 mm,
 • Ramens / vinguppsättnings bredd 119 mm,
 • Ultradur höghastighets förstärkning
 • Mittförsegling (3 packningar),
 • Interna klämmor som standard
 • Sex inbrotts säkerheter i standarden
 • I standardblockaden av felaktigt läge på handtaget
 • Profiler i standard kombinerad i V-Perfect teknik
 • Rutor klistrade på vingen
 • Glas med paket upp till 51 mm i bredd
 • standardglasförpackning 4: e / 18Ar / 4 / 18Ar / 4: e [Ug = 0,5] *,

Teknik

Som standard klistras glaspaket i fönster tillverkade baserat på EO 8000 ENERGO-systemet-systemet på vingen. Denna lösning gör att rutan blir ett strukturellt element i fönstret. Limet appliceras på hela ramen, tack vare vilket det är permanent anslutet till ramen och hittar stöd på hela planet. Denna teknik gör det möjligt att sjunka glaset i skärmprofilen lite mer än standarden, så att du kan bli av med den termiska bron som bildas vid kontaktpunkten för profil och glas, och därmed effekten av kondens på glasrutan.

Fönstren tillverkade baserade på EO 8000 ENERGO-systemet är utrustade med Maco Multi-Matic beslag. I standard har fönstret sex inbrottspunkter och interna klämmor. Vi kompletterar alla armaturer för fönster- och svängfönster i blockaden av handtagets felaktiga position. Den är integrerad med vinglyften.
 
Den enorma fördelen med att använda Energeto 8000 för att producera fönster är deras kompatibilitet med alla system med en bredd på 85 mm från Aluplast-familjen.

Energi effektivitet

Fönster skapat baserat på EO 8000 ENERGO-systemet-systemet är en helt ny strategi för energieffektivitet. Det är också ett genombrott i produktionen av PVC-fönster. Ultradur High Speed-teknik skapar nya möjligheter som gör det möjligt att ta bort stålarmering från ramen. Som standard ersätts stålarmeringen i ramen med speciella plastinsatser. Eliminering av stål från ramen är också eliminering av värmebryggor. Det är också möjligt att få ännu bättre termiska transmissionsparametrar för sektioner. I kombination med bindningstekniken är de statiska parametrarna ännu bättre.

Profiler med ett djup på 85 mm skapar också stora möjligheter att välja en glasdel. Genom att använda ett paket med Ug = 0,5 med en varm distansstång är Uw windows bara 0,72 W / m2K. Parametrarna gäller för ett referensfönster med en diameter på 1,23 x 1,48 m.

Estetisk

Systemet tillverkas i standard med V-Perfect-tekniken. Anslutningar görs utan flödet av överskott, vilket tack vare att fönsterhörnen får ett extremt estetiskt utseende. Platsen för anslutning av profiler blir praktiskt taget osynlig. Det är också värt att uppmärksamma interiören. Efter att vingarna har öppnats, rengörs profilerna noggrant. I V-Perfect-teknologin kombinerar vi både vita och fanerade profiler.


En annan intressant och extremt estetisk lösning är Maco Multi-Power-täckt armatur. Beslaget är gömt i spåret och helt osynligt med vingen stängd. Rullarna på den rörliga stolpen, drivstänger, gångjärn och andra funktionella element kan vara dolda. Tack vare denna behandling får fönstret ett elegant utseende och själva kompositionen blir extremt balanserad.

 För kunder som letar efter innovativa lösningar kan vi valfritt rekommendera Aluskin aluminiumskydd. Tack vare dem kommer fönstret att få den finish som är typisk för aluminiumfönster. Aluskin är ett komplett sortiment av färger, helt atypiska för PVC-snickeri. Överlägg kan ta valfri färg från RAL-paletten.

EO 8000 ENERGO