Natur 68

En modell av träfönster Naturo kännetecknas av det minsta djupet på en fönsterram som är 68 mm. Tack vare de senaste teknologierna som används i dess produktionsprocess kännetecknas denna produkt av hög energieffektivitet.

Fönstret finns i tre versioner: standard, PLUS och ALU.

Specifiktaion  

Varje fönster från Natur-kollektionen har två packningar tillverkade med TPE-tekniken  (termoplastiska elastomerer), som värderas för deras mycket goda motståndskraft mot väderförhållandena i Norden.

  • Djup på hela fönsterramen inbyggd i väggen: 68mm
  • En dubbelglasad enhet: 24mm
  • Ett system med två packningar
  • 3-lagers plywood
  • En profil gjord av utvalt trä med växelvis ordnade tillväxtringar
  • 4 lager färgbeläggning
  • En 34 mm tjock glas - Naturo 68 Plus (tillval)
  • RenoLine aluminiumbeklädnad - Naturo 76 ALU (tillval)

Isolation

Standardfönstret för dubbelglasad enhet 4/16 /4 ONE med parametern Ug = 1,0 används i fönstersystemet Natur 68. Eventuellt är det möjligt att inkludera en trippel glaspaket på 34mm (totalt) med systemet Naturo 68 PLUS. De bästa termiska parametrarna har uppnåtts på grund av den termiska ramen och det två-tätande systemet. Fönsterprofilen är gjord av noggrant utvalt trä. Tre träskikt limmas med växelvis ordnade tillväxts ringar och med denna metod har vi uppnått materialets högsta hållbarhet. Det är möjligt att utrusta ett fönster med en "RenoLine" aluminiumbeklädnad i modellen Naturo 68 ALU.

Estetik

Priser och efterbehandlingsalternativ baserade i systemet Naturo 68 från vårt erbjudande kommer att tillfredsställa de bästa kunderna. Dessutom kan du i detta system inte bara beställa fönster utan även skjutsystem, rotationsfönster och PSK-system.

Vi rekommenderar muntins till de kunder som vill bevara träfönstrens elegans och stilfulla karaktär. Du kan välja mellan följande alternativ: interna, stick-on (utan insidan bar), Vienne muntin barer och strukturella: 56 mm, 76 mm och 140 mm.

För att skräddarsy våra system efter dina olika smaker, interiördesign och byggnadsfasader, kan vi se ett urval av glaspärlor: Classic, Soft eller Retro.

Beroende på dina behov kan vi fylla i profilerna med olika glas: inbrotts säkert, härdat, solskydd och till och med med prydnadsföremål.

Färg

Vattenburna och ekologiska TEKNOS-beläggningar har använts för att måla träet. Fönster finns i naturliga träfärger: sten tall, gammal tall, cypress, iroko, ek, calvados, valnöt, kempas, kastanj, sipo, framire, sapelli, afromosia, körsbärsträd, wenge, acajou och även utvalda färger från Lazur och RAL-paletter. Valfritt producerar vi tvåfärgade snickerielement - en färg på insidan och den andra på utsidan av fönstret. Dessutom är våra fönsterramar täckta med fyra olika beläggningar: en grunder, en underrock, en interlayer och  topplack, som garanterar långvarig och livlig färg.

Natur 68