Natur 88

76 mm tjocka Naturo-träfönster i standardalternativet är en mycket energieffektiv lösning. Våra teknologiskt avancerade glassystem gör att du kan njuta av utformningen av ett virkesfönster med de bästa termiska parametrarna.

Naturo 76-fönster finns i tre versioner: basic, PLUS and ALU.

Specifikation 
Natur 76 fönstersystem tillverkas med användning av en 36 mm trippelglasad enhet 4/12/4/12/4 som ger transmissionsparametrarna Ug = 0,7. PLUS-versionen med den 40 mm tjocka trippelglasade enheten finns också. Systemet med två tätningar och en varm karm har använts för att förbättra systemets värmeisolering. Dessutom använder vi träslag av högsta kvalitet för att producera våra fönster och fyra lager plywood med växelvis placerade tillväxts ringar för att få en tät och hållbar struktur. Det är också möjligt att lägga till en "RenoLine" aluminiumbeklädnad till modellen Natur 76 (ALU).
  • Djup på hela fönsterramen inbyggd i väggen: 76 mm
  • Ett system med två packningar
  • En profil gjord av utvalt trä med växelvis ordnade tillväxtringar
  • 4-lagers plywood
  • 4 lager färgbeläggning
  • En 40 mm tjock glas - Naturo 76 PLUS (tillval)
  • RenoLine aluminiumbeklädnad - Naturo 76 ALU (tillval)

Isolation

Varje fönster från Natur 76-kollektionen är utrustad med en dubbelglasad enhet som är en solid barriär mot värme flykt från en byggnad. Packningar som produceras i TPE-tekniken (termoplastiska elastomerer) är särskilt uppskattade för sin mycket goda väderbeständighet. Vi inkluderar två packningar i standardversionen.

Eventuellt finns det också en möjlighet att uppgradera en glasad enhet med den 40 mm tjocka versionen i Naturo 76 PLUS-systemet.

Estetik

Våra ornament och efterbehandlings alternativ baserade på systemet Natur 76 kommer att tillfredsställa de flesta kunderna. I detta system erbjuder vi dessutom inte bara fönster, utan även skjutparti, rotationsfönster och PSK-system.

Vi rekommenderar muntins till de krävande kunder som vill bevara timmerfönstren elegans och stil för att därigenom förbättra den unika karaktären. I vårt erbjudande kan du välja mellan följande mynt: interna, stick-on (utan insidan bar), Vienne muntin barer och strukturella: 56 mm, 76 mm och 140 mm.

För att skräddarsy våra system efter kundens smak, interiördesign och byggnadsfasader, erbjuder vi ett urval av glaspärlor: Classic, Soft eller Retro.

Sist men inte minst erbjuder vi också en möjlighet att fylla i profilerna med inbrott, härdat, solskydd och prydnadsglas.

Färg

Vattenburen ekologiska TEKNOS-beläggningar har använts för att måla träet. Följande naturliga träfärger finns: sten tall, gammal tall, cypress, iroko, ek, calvados, valnöt, kempas, kastanj, sipo, framine, sapelli, afromosia, körsbärsträd, wenge, acajou och också utvalda färger från Lazur och RAL-paletter. Vi erbjuder också tvåfärgade fönster - en färg på insidan och den andra på utsidan av fönstret.

Våra fönsterramar är täckta med fyra olika beläggningar: en primer, en underrock, en interlayer och en topcoat, som garanterar långvarig och livliga färger.
Natur 76