Njut av ljuset som aldrig förr!

Hotell känslan kommer hem!

PSK System

UPVC

PSK-dörrar är ett intressant alternativ till balkongdörrar eftersom de kan lutas och skjutas. Tack vare speciella styrskenor öppnar bladet inte inåt, vilket sparar utrymme i rummet.  


EO85 HST-System

UPVC

Energieffektivt skjutdörrsystem. Gör det möjligt att skapa stora glaserade strukturer samtidigt som du håller utmärkt värmeisolering. Finns i tre versioner: Basic, Standard och Premium. Det enda HST-systemet som gör att du kan installera på utsidan aluminiumskydd.

EO70 HST-System

UPVC

Skjutdörrar ger högsta möjliga funktionalitet och estetik. Rekommenderas för enfamiljshus. Systemet finns i åtminstone några olika versioner och tillval. Utan tvekan är strukturens mångfald och en aluminiumtröskel väsentliga fördelar med lösningen.

Aluminium

System dedikerat för design av lyft- och skjutdörrar. Finns i version med högre värmeisolering. Rekommenderas för montering i offentliga anläggningar och även i bostadsbyggande.

Aluminium

Exklusiva lyft- och skjutdörrar, kännetecknade av stora dimensioner och toppvärmeisoleringsegenskaper. Denna innovativa lösning gör att du kan gå med blad på 90 grader utan att installera en permanent stolpe i hörnet. Njut av en bred gång utan hinder.

Aluminium

En toppmodern lösning för dörrar och fönster. MB-59 HS lyft- och skjutdörrar kan framgångsrikt ersätta traditionella balkongdörrar, vilket ger fantastiska designmöjligheter och förbättrar det inre och fasadens övergripande utseende.